RO Study
👤
Cristboss
Cristboss
07-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Sininim
La as vrea
Mandre
Creanga
Răspuns :
Vaslueanu
Vaslueanu
07-12-2016
as vrea= imi doresc
mandre=fata
creanga=ramura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Desenează Ghiocei Asemănători Celui De Mai Jos, Apoi Completează Spațiile Punctate. A Venit Primăvara. Omătul S-a Topit. Rásar Ghioceii Nerăbdători. Mugurii
Redactează O Compunere În Care Sa Prezinți O Emotie/sentiment Pe Care La-i Trăit În Momentul Revederii Cu Un Prieten (150-300 Cuvinte)
Din Ce Este Alcătuită Atmosfera Pământului?
Imi Puteti Face Si Mie O Propozitie Cu A Avea Verb Auxiliar?.
Dau Corona Plus Aprecier +plus 5 Stele Va Rog Ajutați-mă Plsss Ca Maine Trebuie Sa Predau
Scrie O Solicitare Adresată Conducerii Școlii Prin Care Doresc Să Obții Un Spațiu Pentru Depozitarea Provizorie A Obiectului Donate În Campania Umanitară Repede
Gulețe De Acest Fel? Kg Fiecas 7. Mama A Cumpărat 3 Pungi Cu Fidead Grame De Fidea A Cumpărat Mama.
Din 12 Kg De Smântână Se Obțin 3 Kg De Unt:a) Câte Kilograme De Unt Se Obțin Din 28 De Kg De Smântână?b) Câte Kilograme De Smântână Sunt Necesare Pentru A Obțin
Reprezintă Fracțiile Date: 10 Din Cerc; D. 2 / 3 Din Figură; 3 16 E, 7 Din Segment; 10 Zi B. 15 5 Din Numărul Bilelor; 8 8 F. F. 8 Din Numărul Pătratelor; 4 Din
VA ROG AJUTATI MA (cei Care Nu Stiu Va Rog Sa Nu Raspundeti Cu "nu Stiu" Macar Lasati Pe Altii Sa Ma Ajute) Plsss