RO Study
👤
Oni91
Oni91
07-12-2016
Matematică
a fost răspuns
.....6......ori......egal cu 7736
Răspuns :
Robertinni
Robertinni
11-12-2016
[tex]6*r=7736 \\ \\ r= \frac{7736}{6} = \frac{3868}{3} [/tex]
/robèrtinni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Cine E Scrisa Melodia : A Fost Pe La Mine La Tine Nu Vine Si A Fost Prea Tarziu Nu Va Mai Venii Povestea E Un Vis Uita Si Vei Visa Ce Vei Vrea Nu Te Vo
A)Determinati Numarul Natural Care Impartit La 17 Da Catul 9 Si Restul 15. b)Determinati Numarul Natural Care Impartit La 25 Da Restul 13 Si Catul 11. c)Determi
Spuneti-mi Va Rog 2 Titluri De Publicatii Periodice
Cine Mă Poate Ajuta În Legătură Cu Funcțiile ? În Cazul În Care Am F(x)= X+1 Și Îmi Cere Să Reprezint Grafic , Cum Aleg Numerele? Sunt Aleatorii ? Este Un Crite
In Ajunul Craciunului ,redacteaza O Scrisoare De Felicitari Pentru Cei Apropiati .va Rog Sa Fie Interesant
Mettez Les Verbes Entre Parentheses A La Forme Correcte. a. Nous ( Chercher ) …............. Un Bus Direct Pour ( Aller ) ............. A L'Opera. b. Les Touris
Cum Se Rezolva (radical Din 3 + 1) La Puterea A 2a?
La Ora De Matematica Doamna Nea Dat O Problema : Pune O Cantitate De Legume Cumparata De La Piata S-au Platit 15,75 Lei. Daca Sar Fi Cumparat Cu Un Kilogram Mai
Scrie Numarul 613 Ca O Suma De Trei Termini, Astfel Incat Fiecare Termen Sa Fie Cu 1 Mai Mare Decat Dublul Nr Precedent. Please Rez. De Copii De Clas. 4
CATI METRI ARE TARA NOASTTRA