👤
Alex111123
a fost răspuns

Va rog din suflet o compunere despre Moș Nicolae va rog mullttt

Răspuns :

Moș Nicolae

Mos Nicolae este un om batran, de aceea se numeste si ” mos ” care daruieste tuturor copiilor cate un cadou.
   Acest mos are si o poveste foarte emotionanta. In urma cu foarte mult timp, un om pe nume Nicolae a vazut cum parintii isi ingrijesc cu greu copii. Iar el a bagat pe  cosul casei 3 saculeti cu aur, pentru a ii ajuta  sa duca un trai mai bun. 

Intodeauna mi am dorit sa il intalesc cu adevarat pe Mos Nicolae! In fiecare an asteptam sa l intalnesc! Din pacate niciodata nu l am intalnit. Anul acesta nu mai aveam pretentia ca eu il voi intalnii,asa ca nu m am pregatit deloc! Am asteptat cva timp,nmk! Cand ma pregateam sa merg la culcare,un glas domol imi atrage atentia. Ma intorc dar nmk. Mi sa parut,spun eu in gand si continui sa merge. Doi pasi mai in fata acelas glasa imi striga numele. Ma intorc si spre uimirea mea in fata statea un om batran,cu o barba lunga si deasa,obraji rosii ca focul,o privire sincera si linistitoare,insotit de o fiinta mica,gingasa. Acesta intinde mana si imi da un talisman cu initiala N! Nu a durat mult si acesta si disparu! Talismanul s a aprins dandu mi o stare melancolica. Foarte nedumerita ma intdrept spre pat. A fost o seara magica si de neuitat Sper ca te am ajutat succes:))