RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-12-2016
Engleza
a fost răspuns
la ex:5 va rog sa ma ajutati. :))
Răspuns :
Vvhgfdsayionku
Vvhgfdsayionku
06-12-2016
ex teas ajuta daca as stii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
''cea Egipteana'' < Ce Este Cea Ca Parte De Vorbire? Help
Rezultatul Ex: a)3la Putrea 5+3la Puterea 20:3 La Puterea 5= b)[27*11-(31+84:14):37]=
MA AJUTA CINEVA VA DAU CE VRETI FUNDA SAU ORICE ,,,,Rewrite The Sentences Using An Adjective And The Correct Prepositions . Make Sure Each Sentence In Apair Mea
Va Rog Frumos Sa-mi Formulati O Propozitie Asa : "La..... Din Clasa Este Multa Ordine" Trebuie Cuvantul Sa Fie De 7 Litere , Si A 3a Litera De La Sfarsit Catre
Arătați Că Nr 4n +3 Și 6n +4 Sunt Prime Intre Ele , Pt Orice N Aparține N
Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitiilor:Daca O Dreapta Este Perpendiculara Pe O Dreapta Dintr-un Plan, Aatunci Ea Este Perpendiculara Cu Acel PlanDaca O Dr
Ce Concentrate Procentuala Are Solutia Obtinuta Pin Amestecarea A Doua Solutii? Una De Concentratie 5% Iar Cealalta De Concentratie 20% Aflate In Raport.. Va R
Afla Aria Unui Dreptunghi Al Carui Perimetru Este De 50 Cm Si Latimea Este Doua Treimi Din Lungime. Va Rog Repede
Aflati Cel Mai Mic Numar De 2 Cifre Care Impartite La O Singura Cifra Dau Restul 7
Buna Seara!Am Si Eu O Problema De Matematica Referitoare La Inductia Matematica.Sunt Clasa A IX A Si Nu Pot Intelege Cum Se Face.M-am Uitat Peste Toate Exemplel