RO Study
👤
Fanutamihalache
Fanutamihalache
06-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Problema 4 va rog.Multumesc
Răspuns :
Tiganu10
Tiganu10
06-12-2016
nu mi se vede problema bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fiferenta De FLEXIUNE Exista Intre Substantivele Baiat Si Frate,fetita Sii Femeie?Nu Stiu Ce E Flexiunea! Help Me!
O Prop. Cu Fiecare Dintre Ortogramele : Niciodata/nici O Data : Intruna/intr-una : Altfel / Alt Fel : Odata / O Data : Decat/de Cat : Bineinteles / Bine Inteles
Am Nevoie Urgenta De "tema Si Viziunea Despre Lume In Creatia Eminesciana "floare Albastra""
Scrieti Denumiri De Obiecte Din Metal,din Mediul Inconjurator (casa,parc Etc) Si Proprietatile Metalelor Care Au Permis Fabricarea Acestor Obiecte.
Explicati Rolul Expresiv Al Figurilor De Stil Din Versul Urmator:"Gigantică Poart-o Cupola Pe Frunte".
Efectuati cu Ajutorul Calculului Prescurtat:a)x(x-2)+2(x-1)²+(x-1)(x+1)-4(x²+1)b)(2x+3)²-(3x-1)²+(4-3x)(4+3x)c)(x+2y)²+3(2x-y)(2x+y)-2(x-y)²d)2(3y-x)²-(y+2x)²+(
Suma A Trei Nr Naturale Este 399.daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Numar , Se Obtin Respectiv Numerele 89,162 Si 115.care Sunt Cele Treib Numere.
Realizeaza Expansiunea Cuvantului Subliniat Din Propozitia Subordonata Corespunzatoare, Precizand Felul Acesteia:Un Zimt, O Amprenta, Chiar Si Zgarietura Unui C
Ziceti-mi Si Mie Ce Poezi Povesti Schite A Scris Ion Luca Caragiale Va Rog Repede Mersi
Suma A Doua Numere Este 330.Jumatatea Primului Numar Este Cu 3 Mai Mare Decat Sfertul Celui De-al Doilea Numar.Care Sunt Cele Doau Numere?