RO Study
👤
Valere1
Valere1
06-12-2016
Limba română
a fost răspuns
substantibul cuvintului pîine
Răspuns :
PavelLarisaIonela
PavelLarisaIonela
06-12-2016
Pâine este substantivul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog!! Dau Coroana!!
Scrie Un Text Narativ, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Reîntâlnirea Cu Cineva Drag, Pe care Nu L-ai Văzut De Foarte Mult Timp, Incluzând O Secv
Am Nevoie De Citate Din Cartea ,,Numără Stelele’’ De Lois Lowry VA ROG, E URGENT!!!
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul "Călătorie În Lumea Muzicii" 10-15 Rânduri.Cine O Face Are Coroană, Vă Rog, Am Nevoie Urgent!!!
Va Rog Ajutati Ma 485kg-350dg=....dag 5400dg+14dag=....g 84hg+160dag=....g 5t-150q=....kg 48q-94kg=....lg
25. Aflați Numerele Naturale N, Pentru Care Fracţia Este: 60 Supra N•(n + 1) · (n - 1) A) Definită; B) Supraunitară; C) Echiunitara
Scrie O Compunere, De 150-200 De Cuvinte, În Care Să-ţi Prezinti Pasiunea.(oricare Dintre:desen, Dans Si Citit) Plss Dau 50p
Compară Triplul Lui 6 Cu Produsul Dintre Predecesorul Și Succesorul Acestuia. Care Este Mai Mare?
Citește Enunțurile.Conpletează Enunțurile Cu Termeni Potriviți Din Lista De Cuvinte
Var 36. Subprogramul Cifra Primeşte Prin Intermediul Parametrului A Un Număr Natural Cu Cel Mult 4 Cifre Şi Returnează Ultima Cifră Pară A Sa. Dacă Numărul Nu C