RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-12-2016
Matematică
a fost răspuns
rotunjeste nr 5292 la a) zeci; b) sute; c) mii.
Răspuns :
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
06-12-2016
ZECI SUTE mii
5292--------5290 5292----------300 5292----------5000
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Artimetica A Trei Numere Este 114 , Iar Media Artimetica a Doua Dintre Ele Este 78 , 5 .Care Este Al Treilea Nr ? Va Rog Ajutatima !
Ce Semnifica Numele Tuturor Personajelor Din 'o Scrisoare Pierduta' ????? Help Meeeee, Pleaseee....!!!!!!
Buna Am Un Stil Nou De Problema Dar Doamna Inv. Nu A Stiut Ce Ne-a Dat Ca Tema Uitati Problema:Trei Sferturi Dintr-un Sac Cu Malai Cantaresc 45 Kg.Cat Cantarest
Commented Phrase"He Who Doesn't Know A Foreign Language Knows Nothing About His Own. "
Daria ,Albert Si Miruna Isi Prezinta Colectiile De Timbre. Cate Timbre Are Fiecare Copil Stiind Ca Daria Si Albert Au Impreuna 40 De Timbre. Daria Si Miruna Au
SUMA A 3 NR NAT.ESTE 100. DACA IMPARTIM PRIMUL NR.LA AL 2-LEA OBT.CAT 5 SI REST 1. DACA IMPARTIM NR A 3-LEA LA PRIMUL OBTINEM ACELASI REZULTAT. AFLATI NR
Heyy .. Va Rog Io Ajutatima Urgent Imi Trebuie O Explicatie La Metafora ''Comori De Intelepciune'' ...sunteti Salvareqa Meaaa
Un Enunt In Care Subiectulsa Fie Exprimat Prin Pronume Personal ,respective Printr=un Substantive Propriu
Ce este Padurea Ce Este Mediul Inconjurator
Imi Puteti Spune Si Mie Cum Il Cheama Pe Motanul Din Ana Blandiana ,,o Vedeta De Pe Strada"?va Rog E Urgent!!!