RO Study
👤
Chinezu12
Chinezu12
06-12-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozite .A face in ciuda
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
06-12-2016
a face în ciudă cuiva nu-mi stă în caracter.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alctuieste Un Enun Exclamativ, În Care Substantivul Cu Funcie De Atribut Din Fragmentul ,,A Venit Duduia Simina, Domnisorule!" S Fie Complement Prepozitional VA
Prin Impartirea Lui 111 La 17 Se Obtine Restul:
Scrie Câte Un Obiect Necesar În Vacanţă, Care Să Înceapă Cu Fiecare Dintre Literele Date. A B C D
Comentează, În 6-10 Rânduri, Ultima Strofă, Prin Evidenţierea Statutului Luceafărului De Ființă sortită Singurătății. Subiectul Al III-lea (50 De Puncte
In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Trapez Dreptunghic Cu Bazele AB SI CD De Lungimi De 16,resp 9 Cm Iar Unghiul A=ungiul B=90⁰. Diagonalele AC Si BD Se Int
2) In Figura Alaturata Sunt Reprezentate Unghiurile Adiacente AOB Si BOC, astfel Incat AOB = BOC: + 36° Si 7 este Bisectoarea Unghiului AB Si ON Este Bisectoare
Vă Rog Să Mă Ajutați La Exercițiul Postat De Mai Sus.Și Explicați Aproape Pas Cu Pas Vă Rog Frumos
VA ROG MULT 3. Mulţimea A = {x Apartine R ; X ≤ 3√5} Contine Un Numar De..........numere Reale
Vă Rog Mult Ajutati-mă 6. Alcătuiește O Propoziție Exclamativă,în Care Substantivul Cu Funcție Sintactică De circumstanțial De Timp Din Enunțul „După Lasarea În
Urgeeeeent! Vă Rugăm Să Conjugați Toate 9 Verbele Neregulate În Timpul Imperativ: A Fi, A Avea, A Mânca, A Da, A Sta, A Lua, A Bea, A Vrea, A Şti. La 2 Pronume(