RO Study
👤
Frunze23
Frunze23
06-12-2016
Matematică
a fost răspuns
afla numarul de 4 ori mare decat:3,6,4si 8,
Răspuns :
Mirelarianna
Mirelarianna
06-12-2016
3×4=12 6×4=24 4×4=16 8×4=32
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Completează Tabelul Cu Substantivele Din Textul De Mai Sus.
Va Rog Ajutor Eu Nu Am Făcut Engleza In Generala Iar La Liceu Facem Numai Gramatica Și Nu Știu Absolut Nimic!
Alcătuieşte Câte Trei Enunturi În Care Să Introduci Cuvintele Odată Şi O Dată. Va Rog Este Urgent!
3. Rezolvați Următoarele Inecuații, Unde X E R: A) X +1 < 3; B) X - 221; D) -x +432; E) 8 - X 3. B) E) 4. Rezolvaţi În R Inecuațiile:
€ Look And Write In Your Notebook The Bon Sopposite The Post Once Neon The Butchers The Bank And The Groors The Doce Stations The On 5 The Supermarket Is Se
Treceți Toate Verbele La Timpul Perfect Compus! Dau Coroană 5 Stele Inimă Și 30 Puncte
Se Dau Numerele 3335 Și 12670 Află Numerele De 5 Ori Mai Mari De 9 Ori Mai Mari Și Cu Opt Mai 8 Mai Mari
Portretul Fizic Si Moral(in Scris) Al Unui Presedinte Imaginar (sa Fie Macar De Jumătate De Pagina)
AS-tu Bien Compris? 1. Pourquoi Béatrice Aime-t-elle Le Collège? 2. Comment S'appellent Ses Copains Et Ses Copines? 3.Où Mange Béatrice? 4Qui Reste À L'école En
Descoperă În Dicționarul Explicativ Al Limbii Romane Semnificatia Următoarelor Cuvinte: Pătul ,a Mesteri, Dezlănțui, A Se Mustra.