RO Study
👤
Denisa416
Denisa416
06-12-2016
Limba română
a fost răspuns
inaintea unei explicatii
Răspuns :
Milieana
Milieana
06-12-2016
punem două puncte inaintea unei explicatii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 5,rezolvare Completa Va Rog!!
Fie Triunghiul Oarecare ABC,M€[AB] Și N€[AC] Astfel Încât MN||BC. Știind Că AM=4 Cm;MN=3 Cm;AB=8 Cm Și AN=5 Cm. Aflați MB,AC,NC Și BC. Pe MB,AC Și NC Le-am Af
De Ce Multimea: A={1^n/n E N} Este Infinita?
2 Corpuri Paralelipipedice Cu Masele De 1kg, Respectiv 2kg Sunt Legate Intre Ele Printr Un Fir Ideal In Care Se Insereaza Un Dinamometru Si Sunt Asezate Pe O Ma
Explicati Sensul Expresiilor De Mai Jos: A (le)bate Anul Si Ceasul; A Pune Umarul A Reteza Vorba Cuiva A Toarce Firul Libertatii Luare-aminte A Canta In Struna
Imi Face Si Mie Cineva O Poezie Cu Grupul De Litere "gi" Va Rog? Nu Trebuie Sa Fie Lunga .Dau Coroana
Am Ca Temă Izotopii Siliciului Și Structura Nucleelor Lor. Nu Știu Ce Să Scriu La Structură! Mulțumesc Anticipat De Ajutor.
Calculeaza ,respectand Ordinea Efectuarii Operatiilor. 40+23-12 15+80-74 76-70+43 65-32+6 50-9+38 12+75-4
12)Indicati Substantivele Din Enunțurile Următoare. Puneți Lînga Ele Un Adjectiv Potrivit. a) Vintul Bate. B) Frigul Cuprinde Plaiurile. C) Căderea Zăpezii Ma
La Matematică, Pentru Un Număr Natural N, Se Notează Cu N! Valoarea Produsului 1*2*3*...*n, Și Se Citește N Factorial. Cerinţa Să Se Scrie Un Program Care Citeș