RO Study
👤
Ali33333
Ali33333
05-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Repede va rog!!!
Vectorii
Răspuns :
AdrianChirau
AdrianChirau
05-12-2016
BC
AB
sunt vectorii
dar nustiu precis am uitat deja
Answer Link
Alexandrapop30
Alexandrapop30
05-12-2016
Faci cu regula paralelogramului, notând intersecția paralelelor a lui BC și AC cu un punct R și atunci suma lor va fi CR. La fel și pentru ceilalți doi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Modificări Comportamentale A Pubertății
Ex 8 : De Ce S-a Întors Bijutierul La Pitici? Darurilw Piticilor După FRAȚII GRIMM
685. Alex, Ana Şi Radu Au Împreună 60 De Lei. Alex Are De Două Ori Mai Puţin Decât Are Ana, Iar Radu Are Cu 10 Lei Mai Mult Decât Ana. Câţi Lei Are Fiecare Copi
B) Scrie Pe Spații Simbolurile Propoziţiilor Şi Motivează De Ce Ai Scris Sa Ori S-a. • Am Scris Cuvântul Sa În Propozițiile •Am Scris Cuvântul S-a În Propoziții
Exteriorul Triunghiului? De Ce? 3. Construiţi Cercul Înscris Triunghiului AABC Ştiind Că: a) AB 8 Cm, BC 6 Cm, AC 3,5 Cm; B) AC 8 Cm, *ABC=90°, BC-6 Cm. (nota F
Transcrie Adverbele Din Enunțurile De Mai Jos Şi Precizează Felul Acestora Şi Funcţia Sintactică. a „Deocamdată Nu Cred Că E Vreo Primejdie." b „Înăuntru Se Afl
1. Arătați Că Log, 7+log: 6-log2 21-1. 11 3. Rezolvați În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația √x²+12=2x. 2 Toxic 4. Calculați Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr X
4 Completează Tabelul De La Pagina 109 Cu Numeralele Din Textele Date. A,,Două Broaște Într-un Lac Petrecură Pe-al Lor Plac Cât Fu Apă Şi Noroi, Cât Fu Umezeală
1)Soluţia Ecuaţiei 5 – 2(1 – X)= - X Este Egală Cu … 2)Numărul 4 Este Soluţie A Ecuaţiei 3x + A = 1 dacă A=…
Litera C Întrebare…..