RO Study
👤
Cocoguvugvhgvghv
Cocoguvugvhgvghv
05-12-2016
Chimie
a fost răspuns
Hidrogenul este inflamabil?
Răspuns :
Bratulescualex2
Bratulescualex2
05-12-2016
Da,doar in combinatie cu Oxigenul,dar este...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Felul Predicatelor : A Gasit , A Incercat , Sa Ucida , Au Salvat , A Murit , A Muscat , Au Pus , Au Dus , A Vazut , A Vrut ,a Cazut , A Coborat , A Sar
Varsta Irinei Este Cu 19 Ani Mai Putini Decat Varsta Mamei.Peste 10 Anivarsta Mamei Va Fi De 2 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiicei.Ce Varsta Are Fiecare In Prezent
(2x+1/3):4)=1/3 scrieti Si Rezolvarea Va Rog, Multumesc
Va Rog O Poveste.Dau Coronita. Sa Fie Cu:1)Situatia Initiala.2)Cauza Care Denclanseaza Actiunea.3)Desfasurarea Actiunii.4)Situatia Dificila.5)Depasirea Situatie
Redacteaza O Compunere De 15-25 Randuri In Care Sa Argumentezi Faptul Ca Ileana Cea Sireata De Ioan Slavici Apartine Unui Basm. Va Rog Mult Am Nevoie Urgent.
Un Peisaj De 6-8 Enunturi.va Rog!!!
În 10 Ore Un Biciclist Parcurge O Distanță De 180 Km, Iar Un Automobilist O Distanță De 530 Km.Cu Cât Parcurge Mai Mult Automobilistul Decât Biciclistul În 2 Or
Am Nevoie De Citeva Reguli De Invatare Eficiența Elevi Dau Coronița La Cel Care Imi Răspunde Cel Mai Corect
Ce Studii Imi Trebuie Pentru A Deveni Inginer Topograf ?
Descrie:a) Sala De Clasa In Care Inveti Sau B)casa In Care Locuieşti,folosind Prepozitii Si Locutiuni Prepozitionale