RO Study
👤
Nikolly1
Nikolly1
05-12-2016
Limba română
a fost răspuns
compunere: Magia anotimpul de iarnă
Răspuns :
Kikih
Kikih
05-12-2016
Iarna acopera copaci in alb pe jos un cristal de albete.Pasarile se joaca prin zapada sa se distreze.Pe cer mai vezi in zare catva stele stralucesc prin ceata deasa.
astar fii cam inceputu,,,,cred ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Toate Numerele Naturale Ab Care Verifică Egalitatea: (3+3x3-3:3) X (ab-ba) = 297 Dau Coroana!
2. Fie VABCD O Piramidă Patrulateră Regulată, Cu Baza ABCD Și Cu Toate Muchiile Egale Cu 18 Cm. Se Notează Cu E Şi F Mijloacele Laturilor AB Şi CD. A) Calculeaz
Facețimi Si Mie Compunerea Asta Va Rog Frumos , Dau Coroana Si Inima Si 5 Stele !
Help La Problemele Astea Doua Va Rog!!!
Va Rog Ajutați-mă! Dau Coroana! Am Nevoie De Răspuns Pana Pe Data De 8 Ianuarie!!Care Este Exercitiul Ce Trebuie Efectuat Pentru A Verifica Rezolvarea Corectă A
Realizați Un Eseu (maxim 2 Pagini) Cu Tema Adolescența Pe Baza Analizei Filmului "Bang Bang You're Dead", Urmârind Cel Mult 2 Aspecte:1.Relația Personajului Pri
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Acest Exercitiu? Dau Coroana!!!
Fie Paralelipideul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' In Care Punctele O, P Si Q Sunt Cetrul Lor ABCD , A'B'C'D' Respectiv BB'C'C Aratati Ca A. (ABP)||(OB'C'); B. (OPQ)||
Un Telefon Mobil S- A Ieftinit Cu 10 La Suta , Apoi Iar Cu 10 La Suta Ptetul Final Fiind De 810 Lei
La O Pepinieră S Au Trimis 2000 Puieți De Fag Puieții De Molid Sunt Cu 2093 Mai Mult Iar De Pin Restul Câți Puieți Au Trimis În Total Rezolvă În Două Moduri