RO Study
👤
Denis123
Denis123
05-12-2016
Matematică
a fost răspuns
cat face radical din 16+radical din9
Răspuns :
Bebedumi70
Bebedumi70
05-12-2016
√16=4
√9=3
4+3=7
√16+√9=7
Answer Link
Аноним
Аноним
05-12-2016
;;
[tex]\it \sqrt{16} +\sqrt9 =4+3=7\ \ (garoafe) ![/tex]
..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul XYZ Echilateral, P Este Mijlocul Lui YZ, Iar P' Este Simetricul Lui P Fata De XZ. Arata Ca PP'=XP.Vaaa Roog Am Nevooiee Urrgeeent
. .locul Acțiunii Este Pe : Pe Deal La Prieteni In Pădure (Codrule,Măria Ta,Mihai Eminescu)
Dau Coroana PLS Ajută-mă
Este Ora 12 Şi Jumătate. Ariciul Calculează Câte Ciuperci Are. Ieri A Adunat 14 Ciuperci Şi Azi A Strâns Cu 15 Mai Multe. Câte Ciuperci Are În Total? 10 8 Www 2
Aflați Trei Numere Invers Proporționale Cu 1/4 1/3 1/7 Știind Că Suma Egală Este Cu 378
La Un Supermarker S-au Vândut Într-o Zi 82,5 Kg De Fructe, A Doua Zi O Cantitate De 1,2 Ori Mai Mare, Iar În A Trea Zi De 10 Ori Mai Puțin Decât În Primele Două
Cate Nr Naturtale De Trei Cifre Exista Stiind Ca Prima Si Ultima Cifra Sunt Identice.
14. Fie AOB Un Unghi La Centrul Cercului O Şi A'OB' Un Alt Unghi La Centru Cu Laturile Respectiv Perpendiculare Pe Ale Primului Unghi. Să Se Demonstreze Că Drep
Hey Am O Întrebare Pt Voi Dragii Mei Oameni ,ce As Putea Sa Fac In Vacanta De Vara ? Trec Și Eu A 9 A La Un Liceu Teoretic Cu Specializare Mate Info Și Aș Vrea
Personajele Negative Si Pozitive Din Cartea Războiul Care Mi-a Salvat Viaţa ? Va Roggg!!