RO Study
👤
Chirilageorgi2
Chirilageorgi2
04-12-2016
Matematică
a fost răspuns
2•2•2•2•2•1\3.Dau coroana.
Răspuns :
Lionard
Lionard
04-12-2016
32
e corec imi dai terog 5 stele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Anca,diana Si Teodor Au Participat La Un Concurs .Daca Anca Si Diana Au Impreuna 90 De Puncte Anca Si Teodor Au Impreuna 79 De Puncte Iar Diana Si Teodor Au Imp
In Triunghiul Dreptunghic Abc ,cu M (A)=90 De Grade ,ad Perpendicular Pe Bc , D Apartine(BC) Se Dau : Ab=65 Cm Si Bd/bc=25/169.calculati Bd,cd,bc Si Ac .ma Pute
Ajutați Mă Va Rog Urgent La Aceste Două Exerciți Dau Coroana Celui Care Mi Le Face Plisss
Antonime Pentru Cuvintele:batranii,plange,sus
Alcătuiește O Problemă După Expresia:23×15+29×27
Vă Rog Frumosss)))Cei Cu Imaginatia Bogata)) Coroana +60 Puncte/// Pls^^ URGENT:*:* Definitii Creative (nu Scoase Din Pod)Sa Fie Si Putin Lungi
Demostreaza Prin Doua Argumente Ca Opera Bunica De Barbu Stefanescu Delavrancea Este O Schita
De Ce Credeti Ca Este Tiparit Un Ziar? -pentru Informarea Populatiei; -pentru Obtinerea Unui Profit De Catre Proprietar Sau Actionari; -pentru Sustinerea Unor P
Stiind Ca . A=cel Mai Mic Nr Impar , B= Succesorul Lui 9, C=a *bimpartit 5 Calculeaza In Doua Moduri (a+c)*b
Scrie Toate Fractiile Care Au Ca Numitor O Cifra Impara,iar La Numarator Cifra Para Care Îi Succede