RO Study
👤
C4t4lin001
C4t4lin001
04-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Urgent! Va rog frumos!
Răspuns :
Artidumi
Artidumi
04-12-2016
raspunsu meu este umatorul 7.2 multim la 7.2 = 51.84 √ din10 ²=100 51.84-100=-48,16pe 3,5 plus 0,5=48,16pe4=inpartele si iti da= 12.04 sper ca e corect bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rapid Va Rog!am Și Eu Nevoie De Un Comentariu Despre Textul Invocatio Musae( Invocatia Musei) Despre Tema,motive,comentarea Figurilor De Stil La Următorul Text:
29. Cercurile De Centru O, Respectiv O' Sunt Tangente Exterioare, MM' Este Tangenta Lor Comună Exterioară, AB Este Tangenta Lor Comună Interioară. Să Se Arate C
Care Este Cea Mai Însemnată Lucrare A Lui Bach ?URGENT !!
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Acest Exercitiu? Dau Coroana!!
10 Класс Контрольна Робота , Помогите Пожалуйста Очень Срочно Нужно
20 De Puncte Subiectul Al II-lea Crezi Că Amintirile Unei Copilării Fericite Au Implicații Benefice Asupra Existenţei Adultului? Scrie Un Text Argumentativ, De
Salut,am Nevoie De Ajutor La Aceasta Problema Sa Se Scrie Sub Forma Trigonometrica Numerele Complexe 1+cosa+isina,a∈ [0,2pi].
4. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Există O Relație De Omonimie Între Cuvintele Subliniate În Secvenţele Din Seria: A) ,,Unde-i Maică
[tex]70 \infty \times 701 - 896 \times 300[/tex]cat Face?
4. Scrie O Propoziţie, Sugerată De Imaginea De Mai Jos, În Care Să Existe Cinci Substantive De Genul Feminin.