RO Study
👤
Michiandreea
Michiandreea
04-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Pe 2 dau coroana urgent va implor.
Răspuns :
Mihaela003
Mihaela003
04-12-2016
Perfect compus: ,,n-au putut,, persoana III-a ,plural
,, ai vrut,, persoana II-a ,singular
Am facut cat am stiut ..sper ca este bine...si corect.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Imparta Nr 1980 In Patru Parti Invers Proportionale Cu 2 Supra 5, 3 Supra 4, 1 Supra 6 Și 6 Supra 7 .
AJUTAȚI MĂ VĂ ROG FRUMOS
Caută Un Cuvânt Prieten La Cuvântul Față
Sugestii De Carti/fragmente De Carti Pentru Fiecare Valoare Culturala De La Exercitiul 9 Cu Asocierea De La Evaluarea Nationala La Romana.
Află Valorile Necunoscutelor A, B, C. • Axa=64 a = bxbxb= 8 b= • Cxcxc=27 C= O Rezolvare Pt Acest Ex La Clasa A Doua?Multumesc!
4. Reprezentați Pe Axă Numerele: c) 1,2; D) 2,7; a) 0,3; B) 0,8; e) 4,5; f) 6,8; g) 3,4; h) 3,5. Va Roggggggggg Mult Am Nevoie
Două Mulțimi Care Conţin Aceleaşi Elemente Se Numesc Mulțim Va Rogg E Pentru Evaluare Sumativa
Salut, As Vrea Si Eu O Descriere A Unor Metale Cunoscute ( Nu Prea Lunga Nu Prea Scurta ) Minim 2-3 Metale Si Scrise Numele Lor Din Tabla Cu Elemente.
162 Mă Gândesc La Un Număr, Îl Adun Cu Dublul Său, Din Suma Obţinută Scad 34 Şi Obţin 11. La Ce Număr M-am Gândit (metoda Comparări)
Aemilia In Horto Est. Lulius Abest. In Oppido Tusculo Sine Aemilia Est, Sed Cum quattuor Servis. Aemilia Cum Marco, Quinto Et Iulia In Horto Est. Iulia Pulchra