RO Study
👤
Mafia2002
Mafia2002
04-12-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se transcrie fonetic lighioana?
Răspuns :
Danait
Danait
01-07-2017
Li-ghi-oa-na=[lig'ioana]
Answer Link
Nanersiu
Nanersiu
01-07-2017
li-ghi-oa-na = lig'ioana
Succes !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut,imi Rezolvati Si Mie Exercitiu Va Rog Frumos Dau Coroana
- 14. Foloseşte Descrierea Ta Într-o Compunere, În Care Să Povesteşti O Întâmplare Petrecută În Pădurile Umbroase Ale Heliconului Şi Ale Parnasului. Subliniază
Trăsături Din Textu Nazdravanile Lui Nastratin Hogea De Anton Pann
4. A) Desenați În Caiet Figura 2. b) Completați Cu Simbolurile,,e" Sau,,", Pentru A Obține propoziții Adevărate: M B 1. M... Dreptei AB. 2. C... Segmentului AB.
2 Match Descriptions 1-6 To Pictures A-f. I'm Wearing A Pair Of Jeans And A Pink Jacket. I'm Having Fun With My Friends. I'm Wearing A Pair Of Jeans And A Pink
7. Transcrie Propozițiile Din Fraza Următoare, Precizând Felul Acestora: „M-am Avântat Înspre acest Experiment Regresiv, Fără Să Mă Gândesc La Toate consecințe
1.Determinând Aciditatea Unui Lot De Făină În Laborator, S-au Obţinut Valorile: V 1,0 Cm³ NaOH 0,1 N Folosit La Titrare; M = 5 G Făină; 0,1 Normalitatea Soluţie
VA ROG URGENT DAU COROANA SI 5 STELE!!!2.Scrie Un Text, Folosind Unrmatorul Plan De Idei:a)Cand S Au Trezit Fetele?b)Ce Au Facut Mai Intai?c)Cum Au Ajutat O Pe
Rezolvați În Z Ecuatiile:a) |3x+1| + |3y-1| = 3 B). |x-2| + (x-y) ^2 = 0c). (x^2 -1) ^2 + (x-1) ^2 = 0
Alcatuieste Un Text Descriere Unde Trebuie Sa Descrieți Tradițiile Legate De Sarbatorile Pascale