RO Study
👤
Buburuza2511
Buburuza2511
03-12-2016
Limba română
a fost răspuns
va rog mult ajutatim ex 7
Răspuns :
Elenaeli113
Elenaeli113
03-12-2016
un prieten bun iti. e mereu alaturi. te sfătuieşte si te indruma. daca ai un prieten bun te poti baza pe el daca iti va fi greu .asa trebuie sa fie un prieten bun.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Autoturism Pargurge 330 De Km In 6 Ore. Cati Kilometri Va Pargurge In 9 Ore De Mers
Felicitare Catre Craiasa Zapezii Cu Ocazia Balului Fulg De Nea
S-o Cerceteze Sinonime
Construiti Trei Enuntrui In Care Verbul ''a Fi'' Sa Fie Copulativ ,predicativ Si Auxiliar . Subliniati Predicatele Si Indicati Felul Lor .URGEEEENT !!!!
Buna Seara ! Am Nevoie De Ajutor...va Rog ...urgent...1) Suma A 2 Nr.este 111 . Daca Se Imparte Nr. Mare La Cel Mai Mic Se Obtine Catul 3 Si Rest
Gaseste Valorile Lui A , B, C ,stiind Ca : A X B=24 B X B=c C-18=18
Dupa Ce A Cheltuit 1 Pe 4 Din Suma Pe Care O Avea Unui Copil Iau Mai Ramas 60 Lei . Ce Suma Initiala A Avut ? Va Rog Rezolvatimil
Va Rog Ajutati-ma Nu Stiu A Cata Oara Am Pus Intrebarea Aceasta.Va Rog Ajutati-ma!Cateva Idei Sau Chiar O Compunere Daca Se Poate Cu Ce Ar Putea Contribui Roman
Diferenta Lungimilor Bazelor Unui Trapez Este Egala Cu Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezului. Determinati Raportul Lungimilor Bazelor Trapezului.
Cuvinte Cu Acelasi Inteles: Exemple : Strada=drum=____ Nanas=nas=______ Zapada=_____=______ Liniste=