RO Study
👤
MadaNicol
MadaNicol
03-12-2016
Matematică
a fost răspuns
cate nr. de forma x3y7 exista?
Răspuns :
Alexalexsutu
Alexalexsutu
03-12-2016
Y7x3 ; 3x7y ; 7y3x asta este doar 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Practica Şi Fractii.Dintre Cei 95 De Copii Din Clasa A 6-a 3/5 Au Mers La Petreceri In Vacanta. Cati Elevi Au Mers La Petreceri In Vacanta In Total?
Scrie Răspunsul Pentru Fiecare Din Cerințele De Mai Jos: Formuleaza Cate Un Enunt In Care Sa Indici Urmatoarele Elemente Care Privesc Textul Citat: - Autorul Si
7 Bile Mari Și 3 Bile Mici Cântăresc 41g 5 Bile Mari Și 9 Bile Mici Cântăresc 43 G Cât Cântărește Bilă Mare? Cât Cântărește O Bilă Mică?
Vreau S Eu Rezumatul Povestii Fat Frumos Din Lacrima Dar Sa Fie Mei Lung.URGENT!!!!DAU 40 DE PUNCTE
Mentioneaza Consecintele Folosirii Cratimei In Structura: Mi-ar Fi Placut.
Transcrie Doua Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Acestora: Acolo, Poterele Nu Se Prea Incumetau Sa Intre Nici Macar Iarna, P
6,7 Dau Coroana . AJUTOOOR!
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati. Dau Coroana.
Valorile Parametrului Real M Pentru Care Suma A Doua Radacini Ale Ecuatiei X^4+10x^3+mx^2+50x+24=0 Este Egală Cu Suma Celorlalte Două Radacini, Sunt?
Transcrie Doua Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Acestora: Acolo, Poterele Nu Se Prea Incumetau Sa Intre Nici Macar Iarna, P