RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de 3 propoziti la substantiv compus
Răspuns :
Elenaeli113
Elenaeli113
03-12-2016
pe camp e plantată floarea-soarelui
am vazut o floare de colţ
am caesar pe masa untdelemn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Imagineaza-ti Ca O Zana,careia I S-a Facut Mila De Catel,ti-a dat Puterea De A Schimba Povestea.Ia Stiloul Magic In Mana Si Scrie O naratiune,de 10-12 Randu
Care Este Coeficientul Lui X Din: 2x+3y?? Si Cum Se Afla Coeficientul Unui Nr??Va Rog Sa Imi Spuneti!
2*(x + 1)^ - 3 * (x - 2) * (x + 2) + 5x * (x - 3) - (3x - 1)^ Calculat Este : A. -5x^ - 5x + 5 B. X^ - 17x -2 C. -5x^ - 11x - 11 D. -5x^ - 5x + 13
Avem Un Sir Cu 2037 De Termeni . Iar Termenul Din Mijloc Este 1375. Aflati Primul Termen Al Sirului Si Suma Termenilor Sirului .
Ce Romane Pot Citi In Clasa A 7 , Mersi :P
Completeaza Cu Denumirea Cate Unuia Dintre Animalele Enumerate Mai Jos Corespunzator Tipului De Locomotie Al Acestora.(Pastravul, Vipera, Porumbelul, Vaca, Broa
Cum Ilustrez Cate Un Exemplu Dintr-un Text ,doua Trasaturi Ale Genului Epic,liric?pt Bac.
In Ce Cantitate De Apa Trebuie Dizolvat 450 G Sare Pt A Obtine O Concentrantie De 9/100?
Aflati Media Aritmetica A Zece Numere Rationale, Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Este 5, Media Aritmetica A Urmatoarelor 3 Nr. Este 25, Iar Me
Vreau Si Eu O Sceneta Intre 2 Persoane Si Sa Fie Hazlie.