RO Study
👤
Andreinita12
Andreinita12
03-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum descompun 2x la a doua + x - 1
Răspuns :
Viogeoionut
Viogeoionut
03-12-2016
Atașez poza cu descompunerea :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog.Am Ajuns La Calcularea "PH-ului Solutiilor De Acizi Tari Si De Baze Tari" Si Nu Inteleg Nimic. Va Rog Sa-mi Explicati Mai Pe Scurt Si Sa-mi Da
Ce Inseamna:•Cum Scrie La Carte•Om De Carte•A Juca Cartea Cea Mare ?Va Rog Sa Ma Ajutati ! Repede !
Construiti Doua Enunturi In Care Sa Existe Un Pronume Personal In Cazul Genitiv Cu Functia Sintactica De Atribut Pronominal Si Un Pronume De Politete In Cazul V
Calculati Media Aritmetica Ponderata A Numerelor : a) 1/3; 1/6; 3/8 Cu Ponderile 2, 3 Respectiv 4. b)0,5 ; 1,12 ; 3,2 ; 4 Cu Ponderile 3; 4 ; 5 Respectiv 8.
Daca A+b=5 Si B+c=7, Atunci 2a+5b+3c Este?
[tex]a)( \frac{5}{12} - \frac{7}{24} ) : (- \frac{7}{18} + \frac{11}{36} ) * \frac{8}{0,(3)} [/tex][tex]b) [( - \frac{1}{2} :10 ^{-1} + 0,04 :10 ^{-2} ]
Imi Puteti Spune Pe Scurt Cum Se Face Problema 8?
Tu Ce Crezi "cartea E Nesanatoasa"?Scrie Un Text Argumentativ In Care Sa-ti Exprimi Opinia.
Suma A Doua Numere Este 32. Determinati Numerele , Stiind Ca Daca Impartim Pe Unul La celalalt Se Obtine Catul 3 Si Restul 4Din Teorema Impartirii Cuy Rest Rez
Gaseste Insusiri Potrivite Urmatoarele Cuvinte;toamna,vantul,frunze,cerul,padure,flori