RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-12-2016
Limba română
a fost răspuns
va rog scrietimi 5 prop cu la si 5 prop cu l-a
Răspuns :
CrissB18
CrissB18
02-12-2016
Ana l-a chemat pe Mihnea pe la ea .
Maine merg la bunici .
Pe celelalte le poți face si tu. . Eu ți-am dat doar un ex
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Help Help Help Help Help Help
5. Determinați Cel Mai Mare Număr Natural De Forma (bara Deasupra) 18x2 Care Este Divizibil Șicu 3, Şi Cu 4.
.Se Consideră A , B , C Și D Patru Puncte Coplanare, M Mijlocul Segmentului AD Și N Mijlocul Segmentului BC. Arătați Că 2MN (vector)= AB (vector)+ DC (vector).
Fie Triunghiul Abc Isoscel, Cu Ab=Ac=26 Cm Si D Mijlocul Segmentului Bc, Dc=16 Cm.A. Calculati Perimetrul Triunghiului Abc.B. Demonstreaza Ca Triunghiul Dab Con
Determina Suma Tuturor Numerelor Naturale N Mai Mici Decât 1000 Pentru Care Radical Din (n Înmulțit Cu 9/10) Este Nr Nat
Cum Să Rezolv Sistemul De Ecuații (Prin Metoda Reducerii), Dacă Prima Ecuație E Alcătuită Doar Din X Si Y, De Exemplu: { X+y=3, 4x-3y= -2 Adică Lângă X Si Y Nu
La Ce Intrebare Raspunde Supstantivul
Determinați Cate Nr Nat De Doua Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Cifrele 1,2,3,4,5,6,7,8,9. Ma Gândesc Ca E Vorba De Combinari? (liceu) Am Nevoie De Formule :/
Va Rog Din Suflet Faceto Rezumatul La O Poveste Fara Niciun Fel De Morala De Alex Moldovan? Dau Coroama!!! Maxim 10 Randuri Va Rog Frumos
5 Propozitii In Legatura Cu Limba Si Eminescu