RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-11-2014
Limba română
a fost răspuns
enunturi cu va si v-a
Răspuns :
Alinaberbec
Alinaberbec
18-11-2014
copiii v-a fost de folos culegerea la matematica?
va sa zica nu ai scris tema?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Numarul Protonilor Si Neutronilor Pentru Elementul Cu Numarul De Ordine 16?
Cine Ma Poate Ajuta Va Rog Frumos. B)
Un Romb Are Diagonalele De 10 Cm Și 24 Cm.Aflați Lungimea Laturii Română.Puteti Si Sa-mi Explicati Va Rog?
Scrie Sub Forma De Fractie Ce Parte Dint-un Km Reprezinta Un Decametru Si Un Hectometru!Va Rog, E Urgent.....dau Coroana!
Explică Proverbele:1) Bunele Maniere Sunt O Modalitate De A Arăta Altora Cât De Mult Îi Respectam.2) Politețea Nu Costă Nimic. VA ROG SA MĂ AJUTAȚI. DAU COROAN
Alcătuiește Enunțuri Cu Următoarele Forme:altădată/alta Data, Altfel/alt Fel, Intruna/într-una, Decât/de Cât, Defel/de Fel, Niciodată/nici O Data, Numai/nu Mai,
Heeeeelp, Va Rog Eu Din Toata Inimioara Mea Pe Jumatate Japoneza, Cum Naiba Fac Ex 5??
Scrie Subst. Proprii Din Textul Dat Era Obiceiul Ca Domnii Țării Noastre,când Intrau La Împărat ,sa Se Târască De La Poarta Curtii Palatului Pana La Picioarele
Compuneti Va Rog O Compunere In Engleza De Clasa A VII A De Jumatate De Foaie De Caiet Mic Cu Titlul "Hero For A Day" Si Trebuie Sa Fie La Persoana 1, Despre U
Argumentati Ca Lampa Lui Aladin Este Un Basm Popular.va Rog Repede,dau Coroana!