RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-12-2016
Limba română
a fost răspuns
pluralul cuvantului ortodox
Răspuns :
Puffy34
Puffy34
02-12-2016
ortodocsi este pluralul
Answer Link
MariaDN
MariaDN
02-12-2016
ortodox-ortodocși
...........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Marcarea Corecta A Paragrafelor
Neapărat Dau Coroana Pls Imi Trebuieeeeeeeeee
Am Și Eu O Întrebare.Deci Mâine Dau Evaluarea Națională La Română Iar La Ex 9 Unde E De Asociat Sunt Puțin Nelămurit.De Exemplu Se Dă Un Text Narativ-descriptiv
6. Alcătuiește Un Enunt Asertiv În Care Substantivul „trenul" Să Aibă Funcția Sintactică De Complement Indirect. 6 Puncte DetectatRaspuns Motorul Trenului S A D
Să Se Determine Numărul Perechilor De Litere Ce Se Pot Forma Cu Literele Alfabetului Roman (se Consideră Că Alfabetul Roman Are 31 Litere).
Care Sunt Valorile Culturale Din Cartea ,,Harry Potter Și Piatra Filozofală"
Rephrase : 1.You Shouldn “t Leave Your Bag Like This. I Advise … 2.It “s Highly Probable He Did It On Purpose . He … 3.She Spoke Too Fast And I Coulnd “t U
9. Asociază Fragmentul Din „Hoţul De Cărţi" De Markus Zusak Un Alt Text Literar Studiat La Clasă sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De Cuv
3 Care Dintre Următoarele Structuri Au Sens Și constituie Comunicări? • Copiii Înoată În Apele Învolburate Ale Mării. ● Noi Am Înota Numai În Ape Liniştite. • C
Redactează Un Text Descriptiv Literar De 60 - 80 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Un Tărâm Fantastic, Utilizând Minimum Două Substantive Care Denumesc Făpturi Ir