RO Study
👤
Dragonul12
Dragonul12
18-11-2014
Limba română
a fost răspuns
ce parte de vorbire este cuvntul mele?
Răspuns :
Crinairin
Crinairin
18-11-2014
''mele'' poate fi pronume posesiv sau adjectiv pronominal adjectival posesiv(in caz ca sta langa un subst.,ex.:cartile mele)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor Grav Am Pregatire
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Rezumat Poveștii Alexandru Lăpușneanu? Povestea Intreaga
10 Lucrati In Perechi! Aflați Preturile, Apoi Scrieți-le În Ordine Crescătoareintr-un Tabel.75 LeieleiCu 29 Lei Mai Ieftină Decît --- Cu 6 Lei Mai Scumpă Decît
Intr-o Cutie Sunt De 3 Ori Mai Multe Bile Rosii Decat Albe. Daca Ar Fi Cu 6 Mai Putine Bile Rosii Si Cu 2 Mai Multe Bile Albe,atunci Nr. Bilelor Rosii Ar Fi De
Patrulaterul MNPQ Are Varfurile Pe Cercul C (O;r) Si MN Congruent Cu NP ; MQ Congruent Cu PQ.a) Demonstrati Ca O Apartine Lui NQ . B) Stiind Ca MN=MQ-40 De Grad
IMI PUTETI SPUNE SIMIE ORELE IN LIMBA FRANCEZA
Va Rog Mult Măcar Acum Să Mă Ajute Cineva!!! Caracteristica Climei Moldovei În Anotimpul Vara.(undeva La 3-4 Propoziţii) Dau Coroniţă Şi Multe Puncte.......vaa
Va Roooooogg ,am Nevoie Urgeeeent
Urgent! Explica, Valorificand Textul Dat Diferenta Dintre Semnificatia Cuvintelor Vale Si Pestera. Textul: Mos Craciun A Fost Rapit! De Lyman Frank Baum
Afla Produsul Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Numar De Forma Ab, In Care A Si B Sunt Cifre Diferite De 0. Dau Coroana Si Steluta