RO Study
👤
Andreaua1
Andreaua1
02-12-2016
Limba română
a fost răspuns
substantivul anca ca ccm
Răspuns :
Robey18
Robey18
02-12-2016
El scrie ca Anca temele.
Answer Link
Ghiozdanul
Ghiozdanul
02-12-2016
El a raspuns la fel ca Anca.
Anca_complement circumstantial de mod
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumatul Cărții ,,războiul Care Mi A Salvat Viata"DAU COROANA!!!!
Un Dreptunghi Are Semiperimetrul De 1275m Dacă Lățimea Este De Patru Ori Mai Mică Decât Lungimea , Află Dimensiunile Dreptunghiului Și Perimetrul Acesteia.
6. Precizează, Într-un Enunţ, O Trăsătură A Doamnei Buckley, Identificată În Fragmentul De Mai Jos, Care Să Reiasă Prin Caracterizare Directă: „Inaltă, Cu Șoldu
Va Rogg,urgentt! 4 Planuri Simple De Idei La Capitolele Din Hanul Ancutei,urgenttt! Dau Coroana!!!
Se Consideră Funcția F:R-R, F(x)=x²-2x. Determinați Abscisele Punctelor De Intersecție A Graficului Funcție F Cu Dreapta De Ecuație Y=2x-3.
Determinati Numerele Intregi Cu Propietatile: A. |x+7|=4 B. X-5 Mai Mare Sau Egal -7
Dacă Pe Sem 1 Am Media 6 La O Materie Și Sem 2 Am 4 Și Iese Media Anuală 5?PS: Vreau Răspunsuri Serioase.
Alegeți Trei Opere Literare Din Lista Următoare: Imn Lui Ştefan Cel Mare, Dumbrava Roșie De Vasile Alecsandri, Muma Lui Ştefan Cel Mare De Dimitrie Bolintinean
Rezumat Maus De Art Spiegelman ofer Nr Max De Puncte
7. Doi Copii Au Cumpărat 9 Cărți. Primul A Cumpărat De 2 Ori Mai Multe Cărţi Decât Al 11-lea. Câte Cărți A Cumpărat Fiecare? Timant Nn De Nuncte