RO Study
👤
Irarotaru
Irarotaru
01-12-2016
Limba română
a fost răspuns
in ce fel de pasare ma gasec de ce?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-12-2016
Eu ma gasesc in rindunica deoarece eu vin acasa primavara si la sfirsitul verii plec.Imi place sa fac lucrurile rapid.
Exemplu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Si Mie : (intr-o Calatorie La Mare ) - 3 Sfaturi De La Parintii -3 Sfaturi De La Bunici -2 Sfaturi De La Frati -un Sfat De La Animalul Tau De Comp
Acesta E Textul: Intr-o Alta Zi, O Zi Frumoasa Cu Soare, Gand Cel Bun, Din Vorba In Vorba Si Din Sunet In Sunet, A Nimerit In Capul Unui Englez. Gandurile Engle
Curtea Bunicii In Forma De Patrat , E Inconjurata De O Alee Care Are Peste Tot Aceeasi Latime.Perimetrul Exterior Al Aleii Are Cu 8 Cm Mai Mult Decat Cel Interi
Iti Place Aventura?A Sosit Momentul Sa Gasesti O Solutie Pentru Ca Pendula Sa-si Recapete Locul Pe Perete.Prezinta,in 100-150 De Cuvinte,o Aventura La Care Sa P
"Ana Maria Și Iulia Au Împreună 272 De Lei. Maria Are Cu 80 De Lei Mai Mult Decat Ana Iar Iulia Are De 5 Ori Mai Puțin De Decat Maria . Cați Bani Are Ana ?" Aj
Scrieți Pentru Fiecare Personaj În Ce Perioadă De Vârstă Se Încadrează. Mama- Bunicul David- Nică- Fratele Cel Mic- Este Vorba Despre Amintiri Din Copilă
Un Produs A Foat Achizitionat De La Furnizor Cu 300 Ron. Pretul De Vanzre In Magazin( Stiindca Acsta Practica Un Ados Comercial De 15%) Este De.. 2) Calculați (
Fie A>0,sa Se Compare Numerele X=a/(1+a) Si Y=(a+2)/(a+1)
Heei! O Compunere De Liceu De Tip Portret....de 15-20 Randuri ,in Care Sa Se Regaseasca Urmatoarele Cuvinte: -parul -capul -ochii -pardesiul -picioarele
Un Gâscan Cu Pene Lucii Cum Trecea Pe Pod Prin Sat Şi-ntr-o Mân-avea Papucii, Nu Ştiu Cum I S-a-ntâmplat Că Papucii Lui Căzură, Ce Păcat, O, Ce Păcat! Căci Erau