RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-12-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos! urgent 10p
Răspuns :
Robert210
Robert210
01-12-2016
eu am făcut exercițiul si mia dat d14°c sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentificati Substantivele In Dativ Si In Genitiv Din Enunturile Urmatoare Dau Unei Fete Un Dar; Clanta Unei Use Sa Stricat; Dau Unor Fete Daruri; Clantele Un
|3-3√3|Va Rog Ajutatima Am Uitat Cum Se Face.
Scrieti Toate Exercitiile De Inmultire Si Impartire,folosind Doar Numerele De Pe Cartonase a)4 7 28b)5 9 45c)8 9 72 Va Tog Mult Ajutatimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La O Scoal De Muzica Dintr-o Clasa De 25 Elevi , 16 Studiaza Pianul ,18 Studiaza Vioara ,iar 2 Nu Studiaza Nici Pianul Nici Vioara . Cati Elevi Di Clasa Studiaz
Ce Fel De Opere Sunt: Printul Almaviva,figaro,carmen,decebal,alexandru Lapusneanu.
Povesteste Intr-o Compunere De 15-20 De Randuri O Intanplare Din Timpul Iernii VA ROGGggggggggggg RAPID
Prin Ce Se Deosebesteun Globgeografic De O Harta
Calculati Care Va Fi Masa Solutiei De Acid Clorgidric Obtinuta La Amestecarea A 200g De Apa Cu Clorura De Hidrogen Pentru Obtinerea Clorurei De Gidrogen Se Folo
Identificati Predicatele Nominale Si Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima. -Bunicul A Ajuns Asa, Fiindca A Fost Foarte Bonlav
URGENT DAU MAINE TEZA ! AJUTATIMA SUNT DISPERAT Va Dau Cat VretiCITITI TEXTUL SI COPLETATI CU BABELE , BIHOR , CARSTIC , CARPATII MERIODINALI , DEALURILE DE V