RO Study
👤
Cristicretu29
Cristicretu29
18-11-2014
Limba română
a fost răspuns
un sfat adresat vulpii
Răspuns :
Bufnitica
Bufnitica
18-11-2014
Vulpe, nu mai fi sireata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA Efectuați Următoarele Reuniuni De Intervale, Alegând Răspunsul Corect Dintre Variantele A-D Indicate: A (-00,-√2] AR • [-(-√2, *)__A[-√2₁-3] C A [-√
34 Write Two Things You Have Got And Two Things You Haven't Got In Your Notebook. I've Got A TV And A Laptop, But I Haven't Got A Skateboard Or A Mobile Phone.
Fie Mulţimile: A = {x € N° | X≤ 4}; B = {xe N| 2 ≤x≤3}; C= {xe N° | 3x+1 <10}. a) Enumerați Elementele Mulțimilor A, B, C. b) Calculaţi: AUB, AUC, BUC, 4B,
Ex 1 Dau Coroana!!! Jesjsbsbs
Caracterizare Sisinel Din Textul ,,platanos ,,de Doina Ruști . De Minimum O Pagina A4 In Care Sa Contina :- Statut Social(cu Exemple)-portret Fizic Cu Exemple-p
Cine Mă Poate Ajuta?
83627×8=?dau Coroana La Cine Face Corect+20 De Puncte Va Rog Repede Ca Am Nevoie Ca Am Teme Multe Si La Celelate Materii
Ce-i Pasă Copilului, Când Mama Și Tata Se Gândesc La Neajunsurile Vieții, La Ce Poate Să Le Aducă Ziua De Mâine, Sau Că-i Frământă Alte Gânduri Pline De Îngri-
Primii Care Răspund Primes Coroană Gratiss
Analizati Sintactic Si Morfologic A Predicatelor -becurile Pareau Niste Stele Si Luminau Misterios Strada-cartea Devenise Prietena Sa A Insotito Pe Parcursul Ca