RO Study
👤
Ionelam1
Ionelam1
01-12-2016
Matematică
a fost răspuns
completeaza egalitatile: 8x(10+0)=8xa+axa
Răspuns :
Iubotoare
Iubotoare
01-12-2016
8×10+0=80 8×1+2×5=80 Sua 8×10+8×0 80=80
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Alege Din Lista Următoare Răspunsurile Potrivite Pentru Ceea Ce Consideri Că Exprimă Cuvintele Exclamative. Uneşte-le Prin Săgeţi! A) Sentimente Puternice, S
1 1 Folosește Doar Numerele 1, 2 Și 3, Adunarea Și 1 Împărțirea Magică. Completează Casetele, Astfel Încât Pe Verticală Sau Pe Orizontală Să Folosești Fiecare C
Ocupatii 1.ii Invata Pe Copii 2. Pictează. 3. Vindecă Pe Bolnavi. 4. Face Prăjituri. 5. Cultivă Pământul. 6. Tipăreşte Cărţi. 7. Prepară Bucate. 8. Conduce Avio
Am O Problema În Care Mi Se Dau 3 Cercuri Și Razele Acestora Și Mi Se Spune Să Demonstrez Că Două Dintre Ele Sunt Tangente Interioare. Cum Aș Putea Să Fac?
Ex Ăsta Vă Rog… Am Nevoie De Rezolvare Completă
Imi Puteti Spune Va Rog Frumos Cine Participa La Lupta Cu Mircea Cel Batran Si Ostenii Lui?
Fii Un Detectiv Adevărat!Descoperă,în Penultimul Paragraf Al Textului,un Verb La Modul Imperativ Și Colorează-l Cu Verde!
Fill In The Blanks With The Right Reciprocal Pronouns
Bună,a) Numărul Natural N, Pentru Care Fractia 19 Supra 5n-4 Ia Cea Mai Mare Valoare Posibilă, Este.................b) Numarul Natural N, Pentru Care Fractia 3n
Cate Combinații De 6 Cifre Se Pot Face Cu Numere De La 1 La 90? Multumesc.