RO Study
👤
Stefy172
Stefy172
01-12-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se numara saniile si ce gen este
Răspuns :
Zorovyvy
Zorovyvy
01-12-2016
o sanie,două sănii
genul feminin.
Succes!
Answer Link
Eryik00
Eryik00
01-12-2016
Cum adica, o sanie, doua sanii....sau altceva?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Paralelogramul ABCD Are AB=BC=10cm Si M(<ABC)=60 Grade. Atunci 7·AO= ?
Sa Se Calculeze Determinantul Matricei A La Puterea 2010A=
De Ce Nu Ar Fi Bine Sa Plecati De Acasa ?
1.Transforma: A) 127 M =.........damb) 125 X 10 M3 = .......klc) 1652000 M3 =......hm3d) 3260 Ha=..........km2m3 = Metrii La Puterea A 3 hm3 = Hectometrii La Pu
Trei Prieteni Citesc Trei Carti Identice De Ghicitori.Unul Dintre Ei A Terminat De Citit Cartea In Acelasi Timp In Care Al Doilea A Citit Jumatatea Din Cartea L
Un Numar Este alcatuit Din 3 Cifre.Exemplu: Daca El Este 996 Cate Zeci Contine? Se Da:996; Se Cere Cifre Zecilor.Aceasta Problema Trebuie Sa Fie Sub Forma De Pr
Imaginiaza-ti Ca Esti O Trufasa Gheata Si Esti Marcata De Moartea Sosonului,descrie Ce Simti In 10 -15 Randuri!
Care Este Forma Literara A Cuvintelor: Am Mas Si Campi? Eu Cred Ca Forma Literara A Cuvantului Am Mas Este Am Ramas Si A Cuvantului Capi Este Capii.Dar Nu Sunt
17)Mihai cheltuie o Sumă De Bani Astfel:-în prima zi Cheltuie 25% Din Sumă;- A Doua Zi Cheltuie 80% Din Rest;-iar a treia zi cheltuie ultimii 15 de lei. Aflați
8.O Carte , Un Penar Si Un Pix Costa In Total 45 Lei. Aflati Cat Costa Fiecare Obiect Daca Penarul Costa De Doua Ori Mai Putin Decat Cartea Si Cu 1 Leu Mai Mult