RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-11-2016
Biologie
a fost răspuns
Stiu ca e o intrebare stupida dar cine este omul?
Răspuns :
Daaana
Daaana
30-11-2016
Omul e creația Domnului.
Answer Link
Pictorita
Pictorita
30-11-2016
Omul
este unicul membru existent din
clada Hominini ./ Omul este creatia lui Dumnezeu /Omul este specia evoluata din maimute .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citeşte Cu Atenţie Textul Următor Şi Răspunde Cerinţelor :" Ursul Îşi Opri Goana Brusc, Printr-o Frânare Atât De Hotărâtă Că Era Cât Pe-aici Să Se Dea De-a Be
Cum Se Analizeaza Sintactic Si Morfologic Urmatoarea Propozitie: Dunarea Linistita,larga,are Aspectul Unui Lac Frumos Poleit De Razele Soarelui.
Intr-o Sala De Spectacol Sunt Cativa Copii, Femei De 4 Ori Mai Multe, Iar Barbati Cu 9 Mai Multi Decat Femei.stiind Ca Sunt In Total189 Persoane , Cati Barbati
UN Teren De Joaca Are Forma Unui Dreptunghi.Una Din Laturi Are 14 M, Iarcealalta Cu 12 M Mai Mult.Calculeaza Perimetrul Terenului
Însușiri Pentru Neveste
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB || CD , AB =6 CD= 4 Si M (A)=60 . Calculati Perimetrul Si Aria Trapezului . Va Rog Ajutati.ma !!
Compunere Cu Rasarit De Soare La Mare
Am Nevoie Si Eu De 5 Propozitii Completive Indirecte Care Sa Fie Introdusa De Fiecare Data Prin Alt Element De Relatie Am Test Maine Si Imi Da La Test Si Nu Sti
Ce Inseamna give A Girl The Right Shoes And She Can Conque The World
In Triunghiul ABC Dreptunghic In Ase Stie Ca BC=4radical Din 13 Cm AB Supra AC=2supra3 aflati Lungimile Catetelor?