RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-11-2016
Limba română
a fost răspuns
un cuvant care sa rimeze cu viteji
Răspuns :
Angelalazar56
Angelalazar56
30-11-2016
vraji, scoroji, descoji
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Felul , Cazul Si Functia Sintactica A Următoarelor Pronume Din Următoarele Propoziți:Mi-a Răspuns Acela.A Răspuns Celălalt Elev.Nu Îmi Amintesc Despre Toț
Desenați Segmentele Ab Și Cd Care Să Se Intersecteze În Punctul E (vă Rog Îmi Trebuie Rapid!!!)
Completează Enunțurile Baza Textului. "copaci-minune" Andrei Visa____Numeroșii Localnici____ Beneficii____
Va Rogg Am Nevoie De Ajutor!! Daca Se Poate Sa Nu Se Rezolve Prin Teorema Lui Pitagora!
Va Rog Rezumat La Acest Text
10. Joc. Jucați-vă Folosind 30 De Scobitori Sau Bețișoare De Aceeaşi Lungime Pentru A Descoperi Lungimea Şi Lățimea Pe Care O Poate Avea Un Dreptunghi Construit
Schreibe Einen Kurzen Aufsatz! *Dau Coroană Căruia Care Îmi Dă Face O Compunere Bună!*
5) AOB Este Un Unghi Alungit. De Aceeaşi Parte a Dreptei AB, Se Iau Punctele C, D Astfel Încât AOC = 67° Şi AOD=113°. a) Construiți Pe Caiete, Folosind Raportor
⚫ Diversitatea Informaţiilor Ce Pot Fi Transmise. 0 4 Citește Textul O Rețea Pentru Lume. Completează Tabelul Ştiu/ Vreau Să Ştiu/ Am Învăţat. Web-ul Sau Www Es
Ex 22 Dau Coroana Va Rog Urgent