RO Study
👤
Barbamica
Barbamica
29-11-2016
Limba română
a fost răspuns
o solicitare adresata doamnei invatatoare
Răspuns :
Doroninelena8
Doroninelena8
29-11-2016
doamna invatatoare imi puteti imprumuta un pix va rog sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunaa! Cine Imi Spune Si mie Propozitii Cu:haita=grup De Caini,lupi (etc) Impreunaincovoiat= Indoit,curbat,arcuitzimbru= Animal Salbaticgarla= Brat Al Unei Ape
14 Dm Patrati = ? M Patrati Eu Cred Ca 0 , 14 . E Corect ? De Ce ?
Buna ! Ma Ajutati La O Problema De Geometrie!!!!1)Daca I Este Intersectia bisectoarelor Ungiurilor ABC Si ACB Ale Triungiului Echilateral ABC,demonstrati Ca T
Salut! Vreau Si Eu O Reclama Pentru Un Film De Maxim 10 Randuri In Care Sa Spuneti Si Cate Ceva Despre El, Adica Despre Ce Este.... Sa Fie Pentru Cls A 3-a !!
Explicati Sensul Cuvantului FULGERUL In Contextele: "Pe Voda-l Zareste Calare Trecand Prin Siruri Cu FULGERU-N Mana." "Iar FULGERUL Sinan,izbit De Pe Cal,
Adaptarile Mamiferelor Acvatice La Mediu- Foca...
Cum Se Calculeza Perimetrul Trapezului
Depozitarea Deşeurilor Radioctive Trebuie Sa Fie Publica, Daca Da Sau Nu .Vă Rog Să Argumentaţi Daca Da Sau Nu!Urgent Am Nevoie
Pentru A Se Produce Eclipsa De Soare Este Necesar Ca Soarele Pământul Si Luna Sa Fie Coliniare A Sau F
Ofer 60pct !Analizati Sintactic Si Morfologic Urmatoarele Cuv.Aceea, Nestatornica,cea Mai Primejdioasa ,rare,ale Clopotului..URGENT DE TOOT AJUTATIMA !