RO Study
👤
Ana862
Ana862
29-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Urgent ajutați-mă va rog
Răspuns :
Maria40
Maria40
29-11-2016
Masura unghiului ECF este de 42 de grade
Answer Link
Rezkodok
Rezkodok
29-11-2016
m(ABC) = 180 grade
m(ECF) = m(ABC) - [m(ACD) + m(DCE) + m(FCB)]
m(ECF) = 180 - ( 64 + 42 + 38 )
m(ECF) = 180 - 144
m(ECF) = 36 grade
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Adverbele. Eu Sunt Un Elev Silitor. Învăţ Bine Mă Comport Respectuos Cu Profesorii Şi Mă Comport Adecvat Cu Prietenii Mei. Eu Nu Scriu Foarte Frumos, D
Gaseste Substantive Care Pot Fi Declinate Cu Adjectivele : .................domol. .................copt .................delicat .................plictisitor
Cine Ma Ajuta La Ex 5dau Coronita..
Care Este Importanta Climei Pentru Natura Si Avtivitatile Omului?......Urgent Va Roooog!!!!!! Va Roooog Urgeeeeent!!!!!!
Numiti Insulele,peninsulele,golfurile,stramtorile,marile Si Oceanele Care Strabat Africa. Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie De Un Raspuns Pe Azi.Ofer 53 De Puncte Si
Hidrografia Ungariei Urgent!!
Lungimile Catetelor Unui Triunghi Dreptunghic Sunt În Raport De 3:4,iar Ipotenuza Are Lungimea De 50 Cm. Să Se Afle Aria Triunghiului.
Fa O Lista De Proverbe/expresii Frazeologice Care Pot Fi Raportate La Textul Poeziei:A Fi Harnic Ca Albina;omul Sfinteste Locul;.. (poezia Al
Care Sunt Divizorii Naturali Ai Numarului 80?
Intr-un Butoi Mare Se Afla 672 L Vin . Din El Se Scoate 1/8 Din Cantitatea De Vin Si Apoi 1/3 Din Rest . Cati Litri Au Mai Ramas In Butoi ?