RO Study
👤
Vali198
Vali198
29-11-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutațima am mare nevoie
Răspuns :
MariMaria1983
MariMaria1983
29-11-2016
care exercițiu? Toate sau doar unul dintre ele?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Piramida Patrulatera Regulata Are Apotema √7 Cm,iar Iar Nuchia Laterala Formeaza Cu Planul Bazei Un Unghi De 60grade. Calculati Volumul PiramideiPS Cand Rezol
1). Un Televizor , Cu Ecranul Dreptunghiular , Are Diagonala De 60 Cm. Aflati Lungimea Si Inaltimea Ecranului , Stiind Ca Raportul Lor Este 4 Pe 3 .
Explicați Morala Fabulei "Iepurele,ogarul Și Copoiul" De Grigore Alexandrescu.Repede,vă Rog!
Un Trapez Isoscel Are Laturile Neparalele Si Baza Mica De 34 Cm Si Baza Mare De 66 Cm. Aflati Lungimea Inaltimii Trapezului.
Alcatuieste Un Dialog Intre Doua Cifre, Folosind Cel Putin Patru Numerale.
Trebuie Sa Fac O Caracterizare Climatic[ A Babei Mele, Care A Fost Pe 8 Martie. Cine Ma Poate Ajuta Si Sa Imi Spuna Cum Sa Fac?
Un Elev Are De Rezolvat Niste Probleme De Matematica Intr-un Anumit Interval De Timp. Daca Ar Rezolva Cate 4 Probleme Pe Zi, I-ar Ramane 7 Probleme Nerezolvate,
Traduceti-mi Si Mie In Limba Engleza Va Rog Frumos ... URGENT !!! :*Un Restaurant Este Un Stabiliment, Local Public Unde Se Pot Consuma Pe Loc Mâncăruri Și Băut
Salut.Am Si Eu O Simpla Intrebare. Sunt Clasa A-VIII-a Si Am Intalnit Intr-un Model De Simulare Evaluare Nationala Urmatorul Excercitiu:Se Considera Functia F:R
O Deviza Pentru Concursul ''rosu Galben Verde''