RO Study
👤
LarisaCozma12
LarisaCozma12
29-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat este 17 supra 9 la puterea 0???
Răspuns :
Stefansangeorzan
Stefansangeorzan
29-11-2016
1 (((())))))((((((())))((
Answer Link
Puckyypuppy
Puckyypuppy
29-11-2016
(17/9)^0 =1 deoarece orice numar la puterea 0 este 1 . Unde ,,/" inseamna linie de fractie si ,,^" la puterea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează Temperatura Stratului De Roci La Adîncimea De 800m, Dacă La Adîncimea De 4650m, Temperatura Este De 130°C.
Transformați În Fracție Ordinară Următoarele Numere: 2,(7) ; 3,6(5).
La Oun Magazin S-au Adus 12000de Obiecte Electrocasnice. Din Acesta 150 De Frigidere. Cate Obiecte Nu Sunt Frigidere.
3 Underline The Correct Word. 1 Yes, We Have Never/already Visited The Statue Of Liberty. He Has Been A Teacher For/since Thirty Years. A: Have You Talked To He
In Dimineața Aceea, Bunicul Meu Dinspre Tată M-a Trezit Pe La Trei. [..] La Varsta Aceea, O Trezire Matinală Este, În Sine, Garantia Unei Aventuri. Ştiam De Cu
Urgent Va Rog!!!!!!!!!!
Scrie Exercițiul Problemei. Rezolvă. Consumă 3 120 I, Caii Consumă Cu 1 190 I Mai Mult, Vacile Cât Oile Şi Caii La Un Loc, Iar Rest La O Fermă De Animale Se Con
Varog Ma Ajuta Cineva Cu Un Rezumat De Vreo 400 Cuvinte Varog La Carte Chemarea Strabunilor De Jack Habarnam Numele Lui Verog
Am Spart Folia Telefonului Cuiva. Nu Ai Voie Sa Vi Cu Telefon La Scoala In Școala Noastra. Sunt Obligat Sa Ii Platesc Folia?
Am Nevoie Urgent De Această Problema Va Rog.Urgentt!!!!