RO Study
👤
Cosma345
Cosma345
28-11-2016
Limba română
a fost răspuns
masura ultimelor 4 versurilo plsss
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-11-2016
17
8
9
9 musura aceasta este
Answer Link
Denny1115
Denny1115
28-11-2016
1:-16
2:-8
3:-8
4:-8
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Treatare Cu NaNO2/HCl Formeaza Saruri De Diazoniu Stabile: A. Benzilamina B. Alfa Naftilamina C. P Toluidina D. Fenilamin E. P Fenilendiamina
FSH Ul Stimulează Și Secreția De Progesteron Sau Doar De Estrogen?
In Trapezul Dreptunghic ABCD, AB Paralel Cu CD, AB> CD; Masura Unghiului A = 90, AB = 25 Cm, BC = 15 Cm , Iar Diagonala AC= 20 Cm. A) Aflati Ca AC Perpendic
In Carpatii Occidentali, Sunt Specifice Patrunderi Ale Campiei De Vest Intre Muntii Crisurilor Sub Forma Unor Sesuri, Cunoscute Sub Denumirea a) Depresiuni Subm
Ex 5! Va Roooog!e Urgentdau Coroanamultumesc!
F(x) = 5x+1 Pt X<0 Si F(x) = 1 - X^2 Pt X>= 0g(x) = X^2 Pt X<=-2 Si G(x) = 2x - 1 Pt X>-2h(x) = F(g(x)) Stiu Ca Problema Se Rezolva Calculând H Pt X
Rezolvati Dopa Model ...... Dau Cartea....... Profesor / Îi Dau Cartea Profesorului 1, ........ Oferim Flori.........(mama) 2,.........-Au Îm
Un Corp Cu Masa M=8 Kg Este Legat Prin Intermediul Unui Dinamometru De Tavanul Unui Ascensor Ce Urcă Cu Accelerația A=2 M/s. Considerând Accelerația Gravitațion
Va Rog Ajutați Mă La Exercițiul 10 , Nu Înțeleg De Ce Trebuie Sa Pun Condiția ∆>0 , Întrucât Prin F(x)<0 Înțeleg Ca Nu Trebuie Graficul Functiei Sa Se I
Scrie În Dreptul Fiecărui Personaj Însuşiri Care Crezi Că I Se Potrivesc.