RO Study
👤
Luca18stefan2006
Luca18stefan2006
28-11-2016
Matematică
a fost răspuns
145-x=x-41 calculeaza
Răspuns :
DanutBRAIN100
DanutBRAIN100
28-11-2016
-x-x= -41-145
-2x= -186
x= -186:(-2)
x= 93
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Cub Are Muchia De 2 Cm.Aflati Aria Totala,volumulsi Diagonala Cubului
3. Uniți Prin Săgeți fiecare Enunț Din Coloana A cu Rezultatul Corespunzător Din Coloana B A. A)125% Din 32 b) Numărul X Pentru Care X+1/6 = 6/9 c) Numărul P
Suma Adoua Numere Naturale Este 208.Sa Se Determine Numerele,stiind Ca Primul Numar Reprezinta 1/5 Din Treimea Celuilalt.Urgent Cum Se Rezolva
Suma A Doua Nr. Este 225 , Iar Diferenta Lor Este 15 Sa Se Afle Cele Doua Nr. ♡♥♡ Ajutati-ma Sa Gasesc Numerele
Care E Inaltimea (altitudinea) maxima A Reliefului Terestru?
Se Consideră O Prismă Triunghiulară Regulată Pentru Care Se Dă:a) I = 4 Cm, V = 20√3 Cm Cubi. Să Se Calculeze H, Aria Laterala Si Aria Totala.b) Aria Laterala =
Buna! Ma Puteti Ajuta? Prin Incalzire, Piatra Vanata Se Deshidrateaza In Trepte Si Formeaza Cristalohidrati Intermediari, Cu Un Continut Mai Mic De Apa De Crist
Am O Problema La Mate Pe Care Nu O Stiu:Suma A Patru Numere Naturale Este Egala Cu 864.Primul Numar E Egal Cu Un Sfert Din Intreaga Suma Si Este Cu 43 Mai Mare
Alcatuiti Un Text Intitulat"doua ipostaze Ale Razboiului"
Comentati-mi Si Mie Urmatoarele Enunturi: 1. Majoritatea Statelor Din Africa Au Un Nivel De Dezvoltare Economica Scazut. 2. In Multe State Din Africa, 80% Din P