RO Study
👤
Htjtu5t36u75
Htjtu5t36u75
28-11-2016
Engleza
a fost răspuns
va rog din toata inima mea
Răspuns :
Alexandrab1234
Alexandrab1234
28-11-2016
it
him
her
us
him
me
you
pune le in ordine pe spatiile punctate
Answer Link
Chanandra05
Chanandra05
28-11-2016
1) it
2) they (e o formatie)
3) she
4) us
5) him, me
6) you
Sper ca te-am ajutat!
Coronița?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cati Hectolitri De Apa Incap Intr-un Bazin Ce Are Forma Unui Cub Cu Muchia De 4 Cm?
Ajuutor 1) Rosie Ce Valoare Morfologica Are Si Cazul Pasageri Valoare Morfologica Si Cazul Nostru Valoare Morfologica Si Cazul 2) Precizeaza Procedeul De For
Scris Ca Fractie Ireductibila, Numarul 1,(3) - Am Nevoie De Rezolvare Completa :)
Alcatuieste Un Dialog Cu Un Prieten , In Care Sa Discutati Avantajele Sau Dezavantajele De A Asculta Muzica .
Completeaza Cu:out,another,more,every,with,whose,off,both,lands,further,of. There Are Three Big Airports In London,that Is........out.....of The Residential Are
A+b = 156a+24-------=1b-32a, B = ?
Cum Se Calculeaza Masa Molara, Raportul Atromic Si Raportul De Masa? Multumesc :*
O Compunere Despre Mesajul Poeziei ,,Unui Cantaret,,de Ion Minalescu Fara Limita De Randurii Repede Va Rog
Bunica Imparte Celor 2 Nepoti Bomboane. Daca Le Imparte Cate 6 Sau 8 De Fiecare Data Ii Raman 5 Bomboane. Care Este Numarul Minim Pe Care Il Poate Avea Bunica.
Cine Îmi Poate Traduce Propozitiile Astea? 1. N-a Mai Plouat De 2 Zile. 2.Ai Fost Vreodată In America De Sud?