RO Study
👤
Onix5
Onix5
28-11-2016
Limba română
a fost răspuns
un text despre toamnă format din 5-7 propozitii
Răspuns :
Iepuraș2005
Iepuraș2005
28-11-2016
Anotimpul meu preferat e toamna. Îmi place să o privesc di pădure. Toți copacii îți fac o patura moale pe care te poți așeza. Cerul parcă te înseamnă să plutești alaturi de firavele pasari. Toamna e minunată și nu vreau să mă părăsească.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Camion Se Deplasează Din Localitatea A Spre Localitatea B, Trecând Prin Localitatea C, Situate Pe Lângă O Şosea Liniară. Între Localităţile A Şi C Sunt 28
Ajutatima Va Rog!!! va Voi Fi Foarte Recunoscator Imi Trebuie Urgent
La Un Supermarket Fiecare Dintre Pungile Cu Fructe Contine 12 Bucati . Cantina Unei Gradinite Cumpara 24 De Pungi De Portocale 16 Pungi Cu Mere ,10 Pungi Cu Lam
Alcatuieste Trei Enunturi In Care Pronumele Personal ,,el'' Sa Aiba Functii Sintactice Diferite.Precizeaza Aceste Functii.Va Rog ! Eu Am Gazit ,,El Mananca O Pr
A+b=272a + 3b =71 A=? ; B=?Explicați Cu La-ți Aflat Pe A Şi B!!!
Formulează Enunțuri În Care Sa Evidențiezi Înțelesurile Diferite Ale Cuvintelor: Luna; Pod; Marura;
Multimea A Este Formata Din Primele N Numere Naturale Consecutive. Stiind Ca Multimea A Are 128 De Submultimi,nominalizati Elementele Acesteia. URGENT Va Ro
Traducere Pentru Meine Beiden Kinder Saßen Auf Der Rückbank Unseres Autos Und Waren Außergewöhnlich Still.Sie Sahen Sich Die Landschaft An.Plötzlich, In Die Mon
Catul A Doua Numere Naturale Este 6,iar Restul 13. Care Sunt Numerele Dacă Diferența Lor Este 463?
Forma Descompusa In Factori A Expresiei X²-9 Este Egala Cu....plss Plss