RO Study
👤
Larila10
Larila10
28-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvintul dirz cu sens asemănător
Răspuns :
Natutz
Natutz
28-11-2016
darz=curajos, cutezator, inversunat, neclintit, cutezator.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pardoseala Unei Camere Se Acopera Cu Placute Patrate De Gresie , Avand Latura De 1 Dm.Suprafata Pardoselei masoara 1200dm patrati. Daca Placile Se Vand In Cutii
M-am Gandit La Un Numar .Am Scazut Din El 58 ,am Adaugat La Diferenta 103 Iar Di Rezultat Am Scazut 290 Am Obtinut Astfel Numarul 105 La Ce Numar M-am Gandit?
Aflati Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Impare Stiind Ca Cel Mai Mic Dintre Ele Este 3099
Puiul Analiza Gramaticala,predicate Exprimapte Prin Verb
Salut Am Si Eu Nevoie De Un Raspuns Rapid Daca Puteti Sa Ma Ajutati.Imi Zice Intr-o Problema "Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Log2x(2 Fiind Jos,ad
Va Rog, Daca Puteti Sa Ne Ajutati, Avem De Alcatuit Cite O Propozitie cu Cuvintele: Doctor; Vinzator; Politist; Pompieri; Invatator
1.,.expr Prin Cm:8,25m;15,623dm;28,3hm ,0,04km;432,5mm 2.expr Prin M:7,5km;8,32hm; 9,72cm;0,04d
Buna, Vreau Di Poezia Ghiocel De Otilia Cazimir De Gasit Oate Figurile De Stil Si 3 De Comentat ! Va Rog! Repede!
Cine Vede Aceasta Intrebare Ajutatima Va Rog Comentati Poiezia Aceasta Va Rog?Mi-e Dor De Tine, Mamă Când Eşti Departe Mamă,La Tine Mă Gândesc.Mi-e Dor De Tine,
Care Era Formula Ariei ? Inafara De Baza+inaltime/2 . Nu Imi Mai Amintesc . .