RO Study
👤
Bananana543
Bananana543
28-11-2016
Matematică
a fost răspuns
ce este multiplu?please
Răspuns :
Vica0402
Vica0402
28-11-2016
distanță de la origine pina la punctul A(a),a apartine lui Z se numeste modulul sau valoarea absoluta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Functiile Sintactice A Cuvintelor Sublineate Dau Coroana URGENT
5 Mere Cântăresc Cât 6 Pere,3 Pere Cântăresc Cat 5 Caise,9 Caise Cântăresc Cât 14 Nuci.Câte Nuci Cântăresc 9 Mere?Ajutați-ma Repede Va Rog
Poate Sa Imi Explice Si Mie Cineva Cum Se Rezolva?
Scrie Despre Jocul/sportul Favorit In Engleza (10 Randuri)--- Dau Coroana La Cel Mai Bun Raspuns, Report La Spammuri
Dati Exemple De Numere Naturale N Astfel Incat Fractia Ordinara 8 Supra N+2 Sa Se Transforme In: Afr Zecimala Finita,b.fr Zecimala Infinita,c.fr Zecimala Period
Ai Ajuns La Mare... Priveste De La Fereastra Hotelului Peisajul Marin. Realizeaza O Compunere, De 80-150 De Cuvinte, In Care Sa Descrii Acest Tablou Marin, Surp
Cine Ma Ajuta?Dau Coroana...Urgent
Puteti Sa Imi Dati 7 Rezumate De La „Momente Si Schite” De Ion Luca Caragiale?? Dar Nu Triumful Talentului, BUbico Sau Bacalaureat(ca Le-am Facut)!! Va Imploooo
Se Considera Expresia E(x)=(x-7) La Pătrat +|4-x|.Valoarea Expresiei Pentru X=6 Este Egala Cu: A.1 B.-2 C.-3 D.3
Un Triunghi Dreptunghic Are Un Unghi De 30 De Grade Si Cateta Opusă Lui De 6 Cm Aflati Aflați Aria Si Perimetrul Triunghiului