RO Study
👤
Cosmin228
Cosmin228
28-11-2016
Limba română
a fost răspuns
doar 2 va rog frumos 5 puncte
Răspuns :
Alexandrapeste2
Alexandrapeste2
28-11-2016
La perfect - ar fi fost,ar fi rugat,ar fi atipit La prezent-ar putea,ar urca Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Redactati Si Mie O Compunere Descriptiva Care Sa Reflecte Sentimentele Tale, Continuund Urmatorul Fragment : "Afara S-aprindea Clipa De Argint A Cerului Pe
Continua Dialogul Cu Patru Replici:tătucule E Adevărat Ca Pământul Se Rotește In Jurul Soarelui?dar Când Nu E Soare?
Cum Se Traduce In Engleza "cresc Preturile,carnea Costa Acum Mai Mult Ca Oricand."
Ce Insemna Smnele De Punctuatie ,,...?
Să Se Determine X, Y , Z Ştiind Că Sunt Verificate Următoarele Condiţii:x Supra 2=y Supra 5: Y Supra 3=z Supra 5 iar X + Y + Z = 184.
Va Rog Sa Imi Faceti Un Rezumat Al Revolutiei Franceza...!!!!
Redacteaza O Naratiune In Care Sa Relatezi O Intamplare Reala Sau Imaginata De Tn In Crae Un Fenomen Meterorologic A Avut O Importanta Deosebitava Rog Dau Multe
Un Obiect Care Costa 150 De Lei, Dupa O Ieftinire Cu 15% Va Costa ?
Esti La Varsta La Care Se Incheie Copilaria Si Incepe Adolescenta.Care Sunt,in Opinia Ta, Doua Dintre Caracteristicile Care Fac Din Copilarie O Perioada memorab
Cum Scrieti Nr 8 Ca Suma De Nr Nat Nenule Diferite Doua Cate Doua ,in Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui