RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-11-2016
Istorie
a fost răspuns
cine a fost Ana Paucher
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-11-2016
A fost prima femeie vicepremier si ministru de externe din Romania pe vremea regimului comunist .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Elementele Mulțimilor De Numere: A ={x/x E N , <sau Egal 5}
Centretheatre2 Choose The Right Word And Complete The Sentences,1. Chişinău Is A Big2. The To Stefan Cel Mare Is In The Centre,3. There Is Aon My Street4. There
Enumera Doua Consecințe Ale Campaniilor Militare A Lui Napoleon 1 Pentru Statele Europene.
Se Dă Textul:Pe Prispa Casei, Copilaşul Numai În Cămăşuță, Cu Capul Gol, Urmăreşte De Mult Jo-cul Stolului De Paseri, Printre Care Se Află Și Cei Trei Pui Ai Lu
22 Complete The Secondsentence Using The Word Inbold. You Can Use Two Tofive Words Including Theword Given. Do Not Changethe Word Given.1 He Has Arranged To Mee
354. Află Câtul Și Restul Împărțirilor. Verifică Rezultatele Efectuând Proba:
URGENT!!!!!!6. Imaginile Cate Insotesc Textul Prezentata Cladirea Hanului In Trecut Si In Prezent .Explica In 50 -80 De Cuvinte Relatia Dintre Ilustratii Si Tex
Mă Puteți Ajuta La Aceste Progresii Aritmetice Nu Am Nici O Idee Cum Sa Le Fac va Rog Am Mare Nevoie Până La Ora 6 Trebuie Sa Trimit Fisa
Ajutati-ma Va Rog!!! Imi Trebuie Urgent Un Eseu Cu Tema "Adolescenta Este O Nastere / A Doua Nastere.
Exercitiul :22,23,24