RO Study
👤
Merymery
Merymery
27-11-2016
Franceza
a fost răspuns
Ajutatima va rog, la exercitiul : 11,12
Răspuns :
Maria00311
Maria00311
27-11-2016
11) dix-neuf septembre, douze fevrier, onze december, vingt octobre, deux juillet, neuf avril vingt huit janvier, dix-sept novembre, vingt deux aout
12) janvier, fevrier, mars, avril, mai, juin, juillet, aout, septembre, octobre, novembre, december.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezintă Un Atom De Carbon Asimetric Un Derivat Monohalogenat Al:A) MetanuluiB) EteneiC) N-butanuluiD) IzobutanuluiE) Neopentanului
5 Si 6 Va Rog Si Costa 80
Am Nevoie De Toate Știu Că E Mult Dar Vă Rog Frumos Să Ajutați Mă Dau Coroana Și Cinste Și Vii Și Mulțumesc
Diferenta A Doua Numere Este 4800 Iar Descazutul Este 6900. Scazatorul Este?
Intr-o Scoala Sunt 621 Elevi.Determinati Numarul Fetelor Si Al Baietilor ,stiind Ca 50% Din Numarul Fetelor Este Cu 18 Mai Mare Decat 25% Din Numarul Baietilor
Salut! Am Nevoie De O Rezolvare La Această Problemă Va Rog.
Aratati Ca Nr 2 Radical Din 2 - 2 Radical Din 3 Supra Radical Din 3 - Radical Din 2 Este Irational.
Construiește O Frază Alcătuită Din Două Propoziții În Care Să Existe O Propoziție Subordonată Predicativă Care Să Aibă Ca Termen Regent Verbul Cu Valoare Copula
Biocenoza Și Biotopul Peșterii
Urgent Varog Dau Coroana Explică Utilizarea Primului Si Ultimului Semn De Punctuație Virgula Semnul Exclamarii Din Acest Text Pe-un Șes Întins Și Galben, Sub Ar