RO Study
👤
Dasei
Dasei
27-11-2016
Istorie
a fost răspuns
cum se numeau templele mesopotamiene
Răspuns :
Alexsuta2
Alexsuta2
27-11-2016
zigurate?
cred sper sa fie ras corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rogg Asa Am Primit Poza
Se Amesteca 250 ML Solutie Izomer Dextrogira A Unui Compus Organic De Concentratie 1 M Cu 500 ML Solutie De Izomer Levogir A Aceluiasi Compus De Concentratie 0,
Suma A Trei Numere Este 285 Daca Din Primul Se Scade 56 Din Al Doilea 72 Iar Din Al Treilea 100 Ele Devin Egale Care Sunt Numerele ?cu Intrebari Va Rog Frumos
Am Si Eu Nevoie De Semnificatia Titlului, In Relatie Cu Textul Suport La Poezia Lui Marin Soresc Trebuiau Sa Poarte Un Nume
Salut Ajuta-ma La Un Ex: Comenteaza , In Doua-trei Randuri , Pasajul Urmator : Si Pe Gat Gustul Aurului, Sangelui Viu Al Aurului ! Nefericit Parinte , Gustase D
Se Da Dreptunghiul ABCD Cu AB=10cm,BC=5cm Si AC∩BD={O}. Daca E ∈ (AB) Si AE=3cm , Se Cere : a) Aria Triunghiului DOE b) Distanta De La A La CE Raspunsurile Sunt
Se Da Dreptunghiul ABCD Cu AB=10cm,BC=5cm Si AC∩BD={O}. Daca E ∈ (AB) Si AE=3cm , Se Cere : a) Aria Triunghiului DOE b) Distanta De La A La CE Raspunsurile Sun
Sa Se Rezolve Exercitiul C ,as Dori Poza
Fragmentul Citat La Inceput Abundă In Atribute Adjectivale Si Atribute Substantivale Genitivale.Prinde Cate 2 Din Fiecare Si Sechestreaza-le In Celulele Inchiso
Trei Numere Au Suma 3236. Al Doilea Este Cu 48 Mai Mare Decât Primul, Iar Al Treilea Este De 2 Ori Mai Mare Decât Primul. Aflați Numerele