RO Study
👤
Deea1401
Deea1401
27-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu minut dar cu sensuti diferite
Răspuns :
Deea5736
Deea5736
27-11-2016
Mai este un minut din ora, asa ca va puteti pregati. Pentru ca nu mi-am incarcat telefonul ,acum nu mai am minute .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Exercitiile:1.Daca Media Geometrica A Numerelor 4 Si X Este Egala Cu 6, Atunci X Este Egal Cu?2.amesteca 5g De Sare La 1 Litru De Apa. Ce Concentratie
Daca X*y=30 Si X*z=25, Sa Se Calculeze X*(y+z) Si X*(y-z)
1. Numarul Alcanilor Cu 5 Atomi De Carbon Este :A. 1B. 2C. 3D.52. Dintre Urmatoarele Alchene Contine 85,71 % C :A. EtenaB. PropenaC. ButenaD. Toate3. Reactia Ca
În Opt Coşuri Sunt Mere, Pere Şi Gutui, În Total 51 De Fructe. În Fiecare Coş Sunt Fructe De Toate Felurile. A)Care Este Cel Mai Mic Număr De Mere Din Toate Co
De Cate Tipuri E Ritmul???
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa :Cu Aceasta Ocazie, Va Dedica Acest Ciclu Filmului Romanesc, Cu Sesini Care Vor Avea Loc In
12² + [ 2⁴³ ÷ ( 2⁹ )⁷ + 5⁶⁰ ÷ ( 5 · 5³ )¹⁵ ]=
Cuvintele Subliniate Din Enunturile De Mai Jos Si-au Schimbat Valoarea Morfologica Obisnuita. Precizeaz-o!Tot Patitul E Priceput. Am Descoperit Un Intrand In Pe
Fie Fractia Zecimala Periodica 0,(769230)=0 A1 A2 A3...... .Sa Se Calculeze A1+a2+a3+..+a2008
De Cate Tipuri E Ritmul???