RO Study
👤
Mara129
Mara129
27-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cate sunete are cuvântul straluceasca
Răspuns :
ImKinG
ImKinG
27-11-2016
11 sunete are cuvântul straluceasca.
Answer Link
Bella888
Bella888
27-11-2016
Cuvantul straluceasca are 11 sunete
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sin2=-3/5.Calculati Sin(a) Tg(a)(Am Și Poza )
Va Rog Frumos Rezolvarea Pe O Foaie Alba
Imaginează-ți Că Te Pregăteşti Pentru O Călătorie În India. Caută Pe Internet Ce Obiectiveturistice Poți Vizita În Această Ţară Și Întocmește Un Itinerariu Pent
Va Rog Sa Mă Ajutați!Dau Punctaj Maxim!
Unul Dintre Elevi A Cronometrat Timpul In Care O Rata S-a Deplasat Pe Lac Pe O Distanta De 12 Dam. Acesta A Fost 2 Min Si 30 Sec. Afla Care A Fost Viteza Medie
26. Arătaţi Că, Oricum Am Alege 5 Numere Naturale, Există Cel Puțin Două Care Dau Același Rest La Împărțirea La 4.
1.Macroanaliza Se Poate Efectua Pe. Rezulta In Urma Proceselor De Prelucrare, In Urma Ruperilor Intentionate Sau Accidentale, Sau Pe ..... 2.Metoda Optico-vizua
În Graficul Din Figura Alăturată Este Reprezentată Dependența Intensității Curentului electric Care Trece Printr-un Generator De Tensiunea La Bornele Generatoru
Vă Rog Frumos Ajutați Mă,va Implor,nu Știu Nimic,va Rog Din Suflet,îmi Trebuie Pentru Asta Seara,va Mulțumesc, Exercițiul 4,5,și B Va Rog Frumos
Suma A Doua Numere Naturale Este 180.Citulimpartirii Numarului Mai Mare La Numarul Mai Mic Este Egal Cu 5.Sa Se Afle Cele Doua Numere.